Дискографија

Фази на Љубовта наскоро!


Албумот Фази на Љубовта е првиот албум што го напишале и снимиле CODE369, Првиот сингл насловен „Танцувај со мене вечерва“ е и амбиентален и подвижен, изразувајќи турбуленција на емоции. Стиховите се стремат да ја слават љубовта на долг рок.


Spotify SoundCloud Youtube
Настани

27

Окт

2021


Галерија

Слики од раслични настани


Букирај не