Дискографија

 

Stages of Love е нашиот нов албум!


Албумот Stages of Love е првиот албум што го напишале и снимиле CODE369, Првиот сингл насловен „Танцувај со мене вечерва“ е и амбиентален и подвижен, изразувајќи турбуленција на емоции. Стиховите се стремат да ја слават љубовта на долг рок.


 

Stages of Love

2021

DANCE WITH ME TONIGHT 2:34
REVOLUTION 4:42
ОСТАНИ ДО КРАЈ 3:04
РЕВОЛУЦИЈА 1:51

Spotify SoundCloud YouTube
Букирај не